Je hondentrimsalon in Zoetermeer
logo

06 2850 7632

Over mij

Mijn naam is Claudia van der Hammen,
Ik ben 25 jaar getrouwd en moeder van 2 zoons en sinds een jaar woond ons nichtje (van bijna 13) bij ons. We hebben thuis 1 Cavalier King Charles Spaniel ”Lundy” en een Rhodesian Ridgeback “Jay-La”

Op 13-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste hond en sindsdien bestaat mijn leven voor een groot gedeelte uit honden. Een aantal jaar ben ik werkzaam geweest in het pension en asiel van St. Nationale Dieren Zorg te Wassenaar en het Haags Dieren Centrum.                                                            Tevens heb ik bij een aantal gehoorzaamheid scholen cursussen gelopen waaronder puppycursus, E.G., V.E.G. en flyball. Vanwege mijn grote interesse in hondengedrag heb ik verschillende cursussen, lezingen en theorielessen gevolgd. Zoals onder andere B.A.T. Ook lees ik graag boeken en artikelen over honden gedrag. Al ruim 5 jaar wandel ik meerdere keren per week met 6 tot 8 honden. Een aantal van deze honden logeren ook regelmatig bij ons thuis.

Hiernaast ben ik leverancier van Kivo Petfood van o.a. kant en klaar vers vlees (KVV) droogvoer supplementen en verzorgingsproducten en nog andere hondenbenodigdheden (dit zal in de toekomst verder uitgebreid worden) met een webshop onder de naam “Honestpetfood”                                          

www.honestpetfood.nl

Mijn vakdiploma ”honden toiletteren /trimmen” heb ik bij Huisdier Kennis Instituut te Bunnik behaald. Bij trimsalon ‘Jetty van der Hulst” in Den Haag heb ik 2 jaar stage gelopen. Regelmatig neem ik deel aan workshops om de kennis op peil te houden. En zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.                                                                                                                 

Ik heb dus van mijn hobby mijn werk gemaakt!

Ten alle tijden staat het welzijn van de hond voorop. En werk ik met geduld, respect en duidelijkheid en voor een hond op een voor hun zo prettig mogelijk manier. Ik streef ernaar dat een hond zich op zijn gemak voelt.

De trimsalon

De trimsalon Wellness 4 Dogs zit inpandig bij Perfect verhuizingen (het familiebedrijf waar mijn man en 2 zoons werkzaam zijn) Hier heb ik een eigen ruimte die van alle gemakken is voorzien en waarin ik in alle rust honden trim.

Om rust en persoonlijke aandacht voor de honden te garanderen werk ik uitsluitend op afspraak!